keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Oma työhuone

Tältä siellä näytti ennen:
Nuhjuista, tuhnuista, pimeää.
Tuo tuplaboordi joka kiertää koko huoneen oli erityisesti suosikkini.

Kaapin oviin oli liimailtu peilejä ja lattia oli myös aikansa eläneen näköinen.
Seinät olivat jo todella nuhjuiset.

Tässäpä sitten kuvia remontin jälkeen, tapetti on vilahtanut täällä jo viime postauksessa.
Tykkään paljon enemmän tästä uudesta huoneesta:Takaseinän tapetti löytyin Vallilan mallistosta. Muilla seinillä valkoinen superkimaltava glitter-tapetti, harmittavasti kimalle ei näy kuvissa. Tapetti kimaltaa valon osuessa siihen todella kauniisti,
varjossa näyttää aivan tavalliselta valkoiselta tapetilta.

Hyllyt on tehty liimapuulevystä ja puuvalmiit kannakkeet on ostettu Ikeasta.
Pintakäsittelin hyllyt OsmoColorin sävyllä Ebenpuu kaksi kertaa.

Työpöytä on vanhemmiltani saatu, ollut alunperin jossakin virastossa. Nyt alkaa olla työpöytä riittävän kokoinen, kyllä kelpaa työjellä! Saman värisen rulo-kaapin löysin pari vuotta sitten paikallisesta kierrätyskekuksesta.

Reikien poraamista seiniin välttäen hyödynsin kaapinovet vielä ripustuspinta-alana ovikoukkujen avulla. Nauhaan ripustin pyykkipoikien avulla muutaman kivan ja minulle tärkeän kortin.

Mustat pitsit verhot olivat meillä jo edellisessä kodissa. Verhotanko on uusi, valkoiset verhorenkaat vanhat. Otin ne käyttöön koska halusin hyödyntää koska ovat ihan siistit enkä heittää roskiin. Mielestäni tuovat kivan kontrastin kahden mustan välille.

Suurilta linjoilta huone on valmis, tavarat vielä hieman hakevat paikkojaan.
Vuoden päästä tämä tuskin on enää yhtä siisti ;)

2 kommenttia:

  1. Pallotapetti on kyllä ihana! Ja varmasti antaa monia inspiraatioita! Tuossa huoneessa pitäisi työnteon sujua. Toivon huoneeseen sopivasti epäjärjestystä, koska se yleensä tarkoittaa työntäyteistä ja touhukasta tilaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Minunki mielestä pieni hallittu epäjärjestys vain todistaa sen että olen enemmän käytännön kuin järjestyksen ihminen ;) Moni asia hakee vielä työhuoneessakin paikkaansa van eiköhän se siitä sutviinnu :)

      Poista