perjantai 16. tammikuuta 2015

Olohuoneen muutos

Olohuone koki remontissa täydellisen muutoksen.
Paneelikatto maalattiin valkoiseski, seinät saivat uudet tapetit ja parkettilattia hiottiin.
Kuvia vanhasta, anteeksi laatu, osa kuvista otettu lainakameralla.Katto maalattu, seinistä vanhat tapetit poistettu.
Seinät tapetoitu ja parketti hiottu. Koska olohuone on melko suuri ja seinäpinnat ovat pitkiä, valitsin tilaan skarpin harmaan pystyraidoituksen. Raidat saavat huoneen näyttämään korkeammalta ja pitkät seinät lyhyemmiltä. Erkkeri on ihana mutta tuo haastetta tilan sisustukseen etenkin kalustuksen osalta, siksi päätin korostaa sitä entisestään. Korostus on toteutettu rajaamalla erkkeri kokonaan tummemmalla harmaalla ja maalalla se sisäpinnoilta valkoiseksi.
Näin se saatiin tulemaan "seinästä ulos".Olohone kalustettuna. Nojatuolit ja äitini vanha pöytä pääsivät paraatipaikalle erkkeriin.
Keinutuolin saimme isovanhemmiltani. Pisimmälle seinälle sijoitettiin 3-istuttava sohva ja nurkkaan pieni pöytä ja valaisin. Kontrasteja harmaaseen sisustukseen hain käyttämällä harmaan eri sävyjä sekä erilaisia materiaaleja. Kovaa ja pehmyttä, uutta ja vanhaa.
Mattojen osalta tila on haastava sisustaa, nämä matot ovatkin sellaisia mitä meillä nyt sattui olemaan ja toimivat lähinnä lattian suojana. Matot tulevat siis muuttumaan, toivottavasti pian.4 kommenttia:

  1. Kauniit verhot! Ja erkkeri todellakin pääsee oikeuksiinsa. Ihan tekisi mieli tulla sohvalle istuskelemaan!

    VastaaPoista
  2. Onnistunut muutos, lopputulos viihtyisä ja kodikas!

    VastaaPoista